HUSRENS

Balansering av energiene i og på eiendommer

Kjøpe eller selge bolig

Alt i og omkring oss er bygd opp av energi som er i stadig bevegelse, og som er med på å påvirke vår helse og hverdagsliv på godt og vondt. Noen energier fyller vårt liv med glede og kjærlighet, mens andre kan gjøre oss nedstemt, triste, utrygge og i noen tilfeller syke. Blir man utsatt for tunge energier over tid, kan man bli kronisk syk uten faktisk å forstå hvorfor. Derfor kan det være lurt å vite litt om forhistorien til huset og eller eiendommen, og få utført en husrens før man kjøper eller vurderer å selge en bolig.

 

Næringslokaler, kontorer, klinikker, salonger,restauranter, campingplasser, hoteller m.m.

Er det utfordringer med å få de ansatte/ kundene til å trives? Kanskje er en energirens alt som skal til, for å gjenskape ro og harmoni i lokalene/ området. Tunge og urolige energier kan ofte være årsaken til at driften ikke gir de ønskede resultater, da flere og flere mennesker opplever å være mottakelige og følsome for de ulike energier som omgir oss. 

Ved å få utført en energirens av lokalene/ området vil man igjen kunne gjennvinne balansen i omgivelsene til glede og trivsel for alle.

Hvordan foregår en husrens

Ved første samtale foretrekker jeg minst mulig informasjon om hva du/ dere opplever, og skulle det være ønske om min bistand, avtaler vi tidspunkt for husrensen. Når jeg ankommer stedet ønsker jeg ikke å bli møtt av flere en maks 3 voksne, da flere en dette kan forstyrre energiene når jeg går rundt for å avdekke hva som foregår. Etterpå setter vi oss ned og jeg forteller hva jeg har tatt inn  av informasjon og hva jeg oppfatter kan være årsaken til det som foregår. Deretter går jeg igjennom huset/området og benytter "kommunikasjon" og salvie for å rense og balansere energiene. Når jeg renser boligen / eiendomen kobler jeg meg på den høyeste universelle kraft og får bistand av mitt spirituelle "team" der det måtte være behov for det. Enkelt forklart så utføres det en frekventering i områdets energier for å skape ballanse og harmoni, er det ånder som ikke er "gått over" fører jeg disse over i lys og kjærlighet. Er det ånder som bare kommer på "besøk" så kommuniserer jeg, og i samarbeid med deg/ dere avklarer grensene for hva som er akseptabelt og ønskelig i forhold til kontakt mellom menneskene og ånden(e). Jeg tar så kontakt igjen etter ca 2 uker, for å høre om det er noen endringer. Er det ønskelig, vil jeg komme tilbake for en kontroll/ bekreftelse på at det fremdeles er balanse og harmoni.

Symptomer på åndelig aktivitet

-Det er tung/ trykkende energi i hele eller deler av huset/ området.

-Enkelte steder er det konstant kulde eller den forflytter seg rund omkring.

-Man sliter med fysiske og psykiske symptomer som hodepine, kvalme, utmattelse,nedstemthet, fryser, store følelsesmessige forandringer, søvnvansker m.m.

-Opplevelse av å bli iaktatt, hører uforklarlige lyder, ser skygger osv.

-Har man husdyr vil man oppleve at disse forandrer adferd.

-Besøkende begynner å tilbakemelde lignende opplevelser som eierne.

 

Årsaker til energi forstyrrelser i hus/ eiendom

-Besøk av avdøde slektninger som bare ønsker å hilse på, passe på eller formiddle budskap.

-Guider/hjelpere forsøker å oppnå kontakt.

-Energiavtrykk fra tidligere beboere.

-Historiske begivenher i området.

-Portaler ("dør" åpning mellom vår og den åndelige verden.)

-Malstrømmer (En virvel/kraftfelt av energi som spinner i høy hastighet.)

-Småfolk (små karismatiske nisse lignende karakterer som er svært humoristiske og lekne og elsker å skremme, gjemme og å gjøre slemme hyss.) Disse kommer sjeldent inn i bebodde hus, men trives godt i uthus, låver, kjellere m.m, man får ikke fjernet småfolket men man kan lære å samspille med dem for de vil bare lære oss å leke og le og minne oss om barnet i oss.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Katrine Syvertsen | Svar 27.10.2019 18:05

Hei hvor mye tar du for husrens ?

Anita Warvik 27.10.2019 23:09

Hei.
Alle mine priser ligger under priser-prisliste tjenester i venstre fane.

Mvh
Anita Warvik

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.01 | 22:15

Mange takk for det jenter, ja det skal bli veldig hyggelig å treffes.

Klem Anita <3

...
21.01 | 14:14

Gleder oss til å møte deg
For en spennende side!!

klemmer fra UNiME jentene

...
27.10 | 23:09

Hei.
Alle mine priser ligger under priser-prisliste tjenester i venstre fane.

Mvh
Anita Warvik

...
27.10 | 18:05

Hei hvor mye tar du for husrens ?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE