Klarsynt veiledning

Veien til innsikt

Intensjonen bak klarsynt veiledning er at det ikke er så mye kunnskap som forandrer mennesket, men erfaring og innsikt.

En indre reise

Klarsynt veiledning kan gi en større forståelse og innsikt i hvem man er og hvorfor man opplever og sanser ting man ikke helt forstår og hvilken rolle eventuelt frykten har i dette. Klarsynt veiledning hjelper deg til å komme i kontakt med ditt hjerte og ditt indre univers som er din sjel og essens. Mange mennesker våkner nå opp til å søke sin indre kraft og veileder, og ønsker derfor veiledning til å igjen lytte inn i sitt hjerte sanne essens etter lange tider i "mørke". 

Hva er egentlig åndelighet?

Åndelig utviklet betyr at man er og "flyter" med sitt hjerte, at man er i kontakt med sin essens og lytter til den indre sannhet som kommer fra Kilden av lys og kjærlighet via den fysiske kropps hjerte. En åndelig utviklet person er i kontakt med sin sjel/essens  og uttrykker sine handlinger, tanker og følelser via sitt hjerte.  

 

Hvorfor er hjertet så viktig?

Hjertet er ikke "bare" en muskel som pumper blodet rund i kroppen. Det er vitenskapelig bevist at hjertet er det første som tar i mot informasjon, for deretter sende informasjonen til hjernen som "oversetter"  det til følelser og tanker som igjen skal oversette det til ord. Det er her veiledningen får betydning da det ikke alltid finnes ord som forklarer informasjonen hjertet mottar fra kilden, og sammen med veilederen kan man finne forståelse gjennom følelsene og tankene for hvordan man kan tolke og bruke denne informasjonen til egen indre vekst og utvikling.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.01 | 22:15

Mange takk for det jenter, ja det skal bli veldig hyggelig å treffes.

Klem Anita <3

...
21.01 | 14:14

Gleder oss til å møte deg
For en spennende side!!

klemmer fra UNiME jentene

...
27.10 | 23:09

Hei.
Alle mine priser ligger under priser-prisliste tjenester i venstre fane.

Mvh
Anita Warvik

...
27.10 | 18:05

Hei hvor mye tar du for husrens ?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE