Stella Mira

Her vil jeg skrive litt om det som opptar meg og dele med dere fra mitt hjerte og min essens som er direkte inkarnert her i denne tid fra stjernefolket. Jeg setter stor pris på om dere kan åpne deres hjerte og sinn når jeg nå velger å åpne mitt hjerte og dele min historie, og ha forståelse for at jeg faktisk er en fullt oppegående og velfungerende person uten noen form for diagnoser, foruten ADHD som desverre er vanlig å bli merket med for oss stjernefolk. ;)

Så hvem er jeg egentlig og hvem er Stella Mira.

I am ❤

Jeg er Stella Mira, det er den jordiske benevnelse på mitt galaktiske navn og betydningen er "den forundelige stjerne" 

Jeg er kommet til deres jord fra den interstellariske galakse (galakse mellom stjernene), for å bivåne den største hendelse i menneskets historie. Mine egenskaper er å kommunisere med energier, og jeg støttes av mine intergallaktiske "team" når jeg jobber for å høyne menneskets energi frekvenser. Dette er et viktig arbeide i denne tid, da deres jord Gaia nå allerede har hevet seg til 5D. Denne dimensjonen har så høye frekvenser, at en endring i menneskekroppens DNA koder er høyst nødvendig for å kunne leve i harmoni med de ytre og indre energier- altså være i balanse med ett og alt............................... 

Om Stjernefolket

Stjernefolket er eldre søstre og brødre fra mange forskjellige galakser som frivillig har valgt å bidra i utviklingen av jorden. I 1988 startet de oppvåkningen av oss, og inntil da kunne de fleste av oss ikke huske hvem vi var eller hvor vi kom fra. Felles for oss alle var at vi følte oss veldig annerledes og ikke følte at vi hørte til her.

I de senere årene har det vært mye fokus på stjernebarn, også kjent som Indigo Children, Crystal Children, Rainbow Children m m. Dette er ikke et nytt fenomen da det alltid har eksistert Stjernefolk på jorden for å hjelpe og veilede jordboere, men på grunn av jordens oppstigning til 5 dimensjon, er vi nå mange stjernefolk sendt til jorden i denne tid for å hjelpe til med denne prosessen, som er den største i jordas historie.

Det som skiller stjernefolket fra jordboerne er foruten celle struktur og antall dna strenger, også at vi vibrerer på en mye høyere frekvens. Det var derfor svært utfordrende for oss å fungere på jorden før Gaia begynte sin oppstigning på 2000 tallet.

Vi har mange ulike oppgaver i vår tid på jorden, men essensen er å balansere energiene mens frekvensen heves i og rund mennesket under jordens oppstigning til 5 dimensjon. Dette skjer blandt annet ved å åpne opp hjerte chakraet og vise "vei" inn i hjertets egen sannhet og kraft.

Pleiadene

Det sies at Jorden ble kolonisert av en menneskerase fra Pleiadene som opprinnelig stammer fra Lyra-systemet. Det er også mange Stjernemennesker som føler en lengsel mot stjernehopen Pleiadene, også kjent som de Syv Søstre.

 

Lyrans

Arcturius

 Arcturians stammer fra en krystall blå planet i bane rundt stjernen Arcturus . Arcturus er en rød super - gigant som ligger i stjernebildet Bootes . Arcturus er også den klareste stjernen i dette stjernebildet , og det ligger 36 lysår fra Jorden .  

Arcturians er de mest avanserte femte Dimensjons vesener i denne galaksen . De opererer under femte tetthet for det meste. De gir oss en idé om hva vår fremtid vil bli. De er, åndelige , mentale og emosjonelle healere for hele menneskeheten . De mener kjærlighet er det viktigste elementet i livet i den femte tetthet . Deres skip er den mest avanserte i denne frie vilje universet . Vi har ikke vært vertskap for en voldelig utenomjordisk angrep her på jorden fordi de fleste sivilisasjoner frykter de avanserte Arcturian skip. Arcturian sivilisasjoner er styrt av de ' eldste ' som er de klokeste og høyest i den åndelige stigen . Arcturians varierer fra 3 til 4 meter høy og er generelt slank. De Arcturians har en grønnlig fargetone om deres hud og har svært uttalt, mandelformede øyne . De har muligheten til å flytte objekter med deres sinn og er svært telepatisk . Sine hender , i motsetning til menneskehender , har bare tre siffer (fingre). De har brune og noen ganger svarte øyne , men de sjelden bruker dem , de ser telepatisk . De kan leve i en alder av 350 eller 400 år . De eldes sakte og ikke blir de offer for sykdom , da dette ble utryddet for lenge, lenge siden . I de Arcturianske sivilisasjoner , er yrker og livets stier valgt av ens åndelige nivå . Dette brukes til å bestemme hvilke kvinner som er egnet til å gi fødsel . Fødselsprosessen er ulikt den menneskelige , den består av en kvinnelig og mannlig mentalt liming og dermed en klone av obligasjonen er produsert som et resultat . Arcturus evolusjon er basert på læren til åndelighet , og dermed som den utvikler seg , blir en mer åndelig , hvis man ikke klarer å nå sitt tildelte mål , er løsningen at den enkelte deretter blir undervist mer så den kan lykkes . De arcturians svelger energi i stedet for å spise som menneske . De lever også av lite søvn , de hviler kun en gang i uken . De kan også innta kunnskap derfor kan de intellektuelt avansere hurtigere enn noe menneske.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Kari | Svar 10.08.2019 20:36

Ønsker og vite mer om pleiaden

Kjell Albertsen | Svar 16.05.2019 01:08

Hvordan får jeg kontakt med dem ?

Anita 21.05.2019 14:51

Hei Kjell.

Hvorfor ønsker du å komme i kontakt med dem? Føler du en tiltrekning til dem? Mediter for å komme i kontakt med deg selv, det er veien inn til dem.

Wenche Eriksen | Svar 24.04.2016 17:38

Hei!
Hvor får du informasjonen din fra? Vi er også i kontakt med Stjernefolket og flere av oss tilhører de.

stjerneportal@gmail.com 25.04.2016 12:04

Hei Wenche, Den får jeg fra mitt høyere selv og ja det er mange av oss på Gaia i denne tid. Ønsker du å kommunisere, så er du velkommen til å gjøre det på mail.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.01 | 22:15

Mange takk for det jenter, ja det skal bli veldig hyggelig å treffes.

Klem Anita <3

...
21.01 | 14:14

Gleder oss til å møte deg
For en spennende side!!

klemmer fra UNiME jentene

...
27.10 | 23:09

Hei.
Alle mine priser ligger under priser-prisliste tjenester i venstre fane.

Mvh
Anita Warvik

...
27.10 | 18:05

Hei hvor mye tar du for husrens ?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE