Fettfjerning med ultralyd - Fettfjerning uten kirurg

For timebestilling ta kontakt på 957 59 452

Behandlingen

Først og fremst er Cavi-Lipo en behandling som forandrer/endrer kroppens figur og fjerner fett fra problemområder som mage, lår og armer. Synlige resultater oppnås allerede etter første behandling.

Cavi-Lipo er et av markedets mest avanserte og effektive ultralydsystemer som bruker kavitasjon til å bryte ned fettceller. Apparatet brukes til permanent fjerning av fettceller samt til behandling av ansikt og hals. Cavi-Lipo brukes også til å redusere cellulitter og stramme opp slapp hud.

Behandlingen er helt smertefri og krever ingen bedøvelse, inngrep eller lignende. Det eneste du kjenner er en svak varme når sonden beveges mot huden din. Du kan straks gå tilbake til dine vanlige gjøremål etter behandlingen

Ultralyd med kavitasjonseffekt er det nyeste innen slankebehandling. Cavi-Lipo virker på alt underhudsfett, og hele kroppen kan behandles på en rask, sikker og effektiv måte. Cavi-Lipo arbeider med ultralyd på ca. 25 KHz og behandlingen foregår ved at en patentert sonde føres langsomt over de aktuelle områdene. Det unike ved fokussonden på Cavi-Lipo apparatet er at ultralydbølgene krysser hverandre slik at det oppstår en interferens som forsterker virkningen. Behandlingen stimulerer også lymfesystemet, noe som hjelper kroppen med å skille ut de giftstoffene som ofte ligger lagret i fettcellene.

Fettfjerning

Fettcellene fjernes og blir borte for godt

Med denne metoden fjerner man fett uten bruk av kirurgiske inngrep. Resultatene kan i mange tilfeller sammenlignes med det en oppnår ved vanlig fettsuging og kirurgi.

Metoden som benyttes med Cavi-lipo kalles kavitasjon. Fettcellene som ødelegges og fjernes under behandlingen blir borte for godt, dette gjør at du også vil ha litt vanskeligere for å legge på deg igjen på samme sted senere. 

Kavitasjon

Hva er kavitasjon?

Kavitasjon er den reaksjonen man får mellom væsker og lavfrekvente ultralydbølger.

Kavitasjonen som Cavi-Lipo benytter har en lav frekvens som kun påvirker fettcellene. Ved bruk av lavfrekvente ultralydbølger med høy intensitet vil små vakumbobler dannes i vevsvæsken på en kontrollert måte. Disse boblene vil briste slik at cellemembranen oppløses og det oppsamlete fettet frigjøres uten å skade tilgrensende vev.

Denne innovative metoden fjerner vanskelig fett som man ikke alltid klarer å bli kvitt med dietter eller trening. Fettcellene omdannes til væske som kroppen kvitter seg med gjennom lymfesystemet og vanlig forbrenning. Kroppens øvrige celler påvirkes ikke.

 

  1. Ultralyd får fettcellene til å vibrere
  2. En vakuumboble utvikler seg i fettcellene
  3. Boblen får fettcellens membran til å briste
  4. Fettet transporteres vekk.

Viktig informasjon før behandling:

 Drikk rikelig med vann i dagene før behandling!!  

...

Vi ser at de som har best resultat, også er de som har vært flink til dette i forkant. Normalt væskeinntak for en voksen er:

33 ml væske pr kg kroppsvekt pr døgn (de fleste havner et sted mellom 1,5 L og 2,5 L væske). Pluss på fire-fem glass vann i tillegg til dette.

En del av vannet du drikker vil sive over i fettcellene, slik at vi lettere får dem til å sprekke. Blod og lymfebane blir også tynnet ut, slik at kroppen lettere klarer å kvitte seg med fettet. 

 En fettcelle består av ca 75 % fett og 25 % væskeblanding. 

Ved å holde Cavi-Lipo sonden over ønsket område i over 2 min, vil væskeinnholdet i fettcellen oppnå kokepunktet, og briste. (Sonden påvirker bare fettcellene, og har ingen virkning på omkringliggende vev og organer). Fettet inntar så flytende form, og blir liggende løst i vevet. Fett befinner seg normalt ikke utenfor celleveggen, og kroppen vil umiddelbart starte stor-opprydding. Denne storoppryddingen er det i første omgang lymfesystemet vårt som tar seg av. Fra lymfene blir fettet med videre til blodbanen  og fra blodbanen til lever og nyrer. Vi ønsker ikke at lever og nyrer alene skal måtte ta seg av den store mengden fett, vi anbefaler derfor på det sterkeste at du trener etter behandling (helst 1-2 timer). 

 Det smeltede fettet ligger klart til å bli hentet av forbrenningsapparatet vårt. I denne fasen er det meget viktig at du ikke har spist sukker/karbohydrater. To gode grunner til dette er:

1) Så fort du spiser Karbohydrater (sukkerholdige matvarer), frigjør bukspyttkjertelen INSULIN til blodbanen. Hovedoppgaven til Insulin er å LAGRE FETT. Finnes der ikke insulin i blodet, er det heller ingenting som kan re-lagre fettet vi akkurat har knust. Så lenge du holder deg unna sukker, vil du altså kjøpe deg tid til å la kroppen kvitte seg med fettet Cavi Lipo har ødelagt. Faller du imidlertid for den fristelsen sukker engang utgjør, vil det ikke gå mer enn ca 3 timer før kroppen begynner å ta dette fettet tilbake.

2) Kroppen foretrekker i utgangspunktet å forbrenne Karbohydrater. Når dette ikke er tilstede, vil kroppen måtte tære på det nest beste som er fett. Fettet som ligger flytende i vevet vil være lett tilgjengelig. Det "roter til" det finstemte systemet vårt (har ikke lenger cellevegg rundt seg), og blir ryddet bort ved hjelp av lymfesystemet. Fra de mindre lymfekarene blir fettet med til de store lymfekarene ved brystspissen, hvor lymfeinnholdet blir tømt over i blodbanen. Fra blodbanen går fettet videre til lever og nyrer slik at kroppen kan fjerne det via urin og avføring. 

 Med denne informasjonen til grunn, håper vi det blir lettere for deg å gjennomføre anbefalingene vi setter før behandling:  

  • Ingen Karbohydrater eller alkohol i dagene før og etter behandling!! 
  • Trening: Vi ønsker at du trener samme dag som du får behandling, og helst innen tre timer etter behandling. Med trening menes 1-2 timer pulsøkende aktivitet (rask gange/ tur i motbakke, husvasken - et eller annet du syns er gjennomførbart).
  • Faste: Det er ønskelig at du ikke kommer til behandling mett og god, vær gjerne litt sulten. Dette fordi vi ønsker fettet vi ødelegger, fortest mulig ut av kroppen (kroppen vil være i underskudd på brenselsstoff, og vil lettere tære av fettet vi ødelegger).
  • Væskeinntak: Viktig å drikke godt med vann før du kommer til behandling. Fettcellene må være fyllt opp med væske slik at de lettere når kokepunktet. Godt med væske vil også gjøre at lymfevæsken flyter lettere, og transporten av fett fra lymfe til blod og videre til lever, nyrer og muskler øker. Husk også at det finnes endel væske i maten vi spiser. Det er ikke noe poeng å tvinge seg til å drikke for mye, det kan i verste fall være farlig.  Vi går gjennom denne type informasjon under konsultasjonen, og også mens du får behandling. Er det noe du er usikker på, er det bare å spørre.

 Et meget viktig prinsipp, som aldri blir fraviket, er ALLTID FORNØYDE KUNDER. Vi holder på med dette fordi vi er glad i å hjelpe, og setter derfor stor pris på dialog i etterkant av behandlingen. 

Det blir tatt før og etterbilder samme dag som behandlingen blir utført, disse kan du også få tilsendt på mail slik at du i fred og ro kan studere disse hjemme. Som regel sees forskjeller allerede med en gang. Kjekt er det da å vite at sluttresultatet av behandlingen først sees etter 2-20 dager, når alle destruerte fettceller er ute av kroppen!

Oppsummering: maksimalt resultatet avhenger også av egeninnsatsen til hver enkelt :)

Behandlingen er forøvrig helt smertefri, og du kan derfor straks gjenoppta dine daglige gjøremål.

 

Hvem kan ikke behandles?

Behandlingen skal være uten bivirkninger, men du kan likevel ikke behandles med apparatet hvis du:

• Er gravid eller får IVF-behandlinger

• Har pacemaker • Er diabetiker

• Lider av kreft, epilepsi eller blodsykdom

• Har sår eller infeksjoner i behandlingsområdet.

• Har «ølvom»; den store, faste magen som mange menn og etter hvert også mange kvinner har utviklet. Dette kommer av at fettet har lagt seg rundt innvollene i magen og presser disse utover. Fettet må være mykt for at ultralydbølgene kan trenge gjennom det.

Artikkel om Cavi-Lipo i Hjemmet

Les artikkelen om Anitas resultater fra Hjemmet her: http://cavi-lipo.no/hjemmet.pdf 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.01 | 22:15

Mange takk for det jenter, ja det skal bli veldig hyggelig å treffes.

Klem Anita <3

...
21.01 | 14:14

Gleder oss til å møte deg
For en spennende side!!

klemmer fra UNiME jentene

...
27.10 | 23:09

Hei.
Alle mine priser ligger under priser-prisliste tjenester i venstre fane.

Mvh
Anita Warvik

...
27.10 | 18:05

Hei hvor mye tar du for husrens ?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE