Standard side

Psykoterapi med healing

Integral terapi er en psykoterapeutisk behandlingsterapi som baserer seg på en psykologisk modell som tar for seg hele mennesket – med en åndelige dimensjon hvor psykoterapi og healing støtter opp om hverandre.

Denne behandlingsformen har fokus på å heale det indre sårede barnet i oss, fra opplevde traumer og kjærlighetssvik i oppveksten.

Dette er en terapiform hvor du som klient er aktivt med gjennom hele forløpet, hvor jeg vil stille spørsmål underveis som jeg noterer ned og du vil få med deg etter terapien er over. Du som klient har selv ansvar for din prosess, hvor du selv skal kjenne på følelsene, kalle det healende lys inn og gi slipp. Dette er et indre samarbeide i deg, og jeg som terapeut vil være der som støtte og veileder utfra dine opplevelser og erkjennelser.

Det viktigste for deg som klient vil uansett være å hvile og slippe ethvert prestasjonspress, for alt vil utfolde seg helt naturlig.

Som Integralterapeut er det viktig for meg å skape et trygt rom for deg som klient, hvor du kan føle deg trygg, sett, hørt og ivaretatt på alle måter. Jeg er opptatt av å kunne romme alle sider ved deg som klient, for slik at du vil kunne slappe helt av og slik at du skal kunne føle deg komfortabel for å ta medansvar for det som skjer under behandlingen/ terapien.

Behandlingens forløp:

Vi starter med en inntuning på ca 7 min – hvor jeg guider en liten meditasjon for at du skal «lande» i romme og bli mer avslappet og i mer kontakt med deg selv.

Samtalen – Hvor vi trygger relasjonen mellom oss og jeg får kartlagt deler av din læringshistorie og livsreise slik at jeg kan støtte deg i å finne det som vil være arbeidspunkt(er) for terapien.

Vi forflytter oss så til benken, hvor resten av terapien vil utfolde seg.

Vi starter med avspenning – hvor jeg veileder/guider deg gjennom for at du skal bli helt trygg og avslappet.

Så følger jeg opp med hjerteåpning for å bløtgjøre og for å komme i kontakt med traumelagene på hjertet.

Så går vi over til følelsesforløsende terapi med gjenopplevelse - her er formålet å hjelpe klient til å komme i kontakt med, og forløse, traumelagene på hjertet.

Så avslutter jeg med en løftende og balanserende healing.

En behandling tar inntil 1,5 - 2 timer.

Det anbefales et forløp på 3 terapier med 3 til 4 uker mellom hver terapi.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.01 | 22:15

Mange takk for det jenter, ja det skal bli veldig hyggelig å treffes.

Klem Anita <3

...
21.01 | 14:14

Gleder oss til å møte deg
For en spennende side!!

klemmer fra UNiME jentene

...
27.10 | 23:09

Hei.
Alle mine priser ligger under priser-prisliste tjenester i venstre fane.

Mvh
Anita Warvik

...
27.10 | 18:05

Hei hvor mye tar du for husrens ?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE